Etädiagnostiikan edelläkävijä

cropped-Logo1.png

73Healthin yhteystiedot

73Healthin etädiagnostiikkapalveluiden asiantuntija Samuel Nikkanen.

Palveluasiantuntijamme Samuel Nikkanen auttaa sinua kaikissa tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, mitä ratkaisumme tarkoittaisi juuri teidän kohdallanne. Voit ottaa yhteyttä soittamalla 044 278 5168, lähettämällä sähköpostia samuel.nikkanen@73health.fi tai täyttämällä oheisen yhteydenottolomakkeen.

Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen palveluun ja asiakkaan tarpeisiin. Meiltä saat nimetyn yhteyshenkilön, joka palvelee sinua ratkaisulähtöisesti ja kokonaisvaltaisesti. Lue lisää toimintatavoistamme Yritys-sivulta.

73Health Oy:n yhteystiedot
Seuraa meitä somessa

Ole hyvä ja täytä lomakkeen tiedot ja lähetä se meille niin olemme sinuun yhteydessä. Kiitos!

Tutustu palveluihimme

Etädiagnostiikan eEVA-palvelumme mahdollistaa etävastaanoton kattavammin kuin pelkkä videoneuvotteluyhteys. Laitteidemme avulla etälääkäri voi mitata verenpaineen, lämmön ja saturaation, kuunnella keuhkot ja sydämen sekä katsoa asiakkaan korviin, suuhun, nenään ja iholle.

use3

Helppokäyttöinen eTPS-palvelu mahdollistaa työpaikkaselvityksen hoitamisen etänä kaikilla työpaikoilla toimistotyöstä kaivoksiin ja metallipajoista maatiloihin. Tarjoamme viisi helppokäyttöistä mallia työterveyden perusprosessin hoitamiseen etänä.

Täysin digitaalinen ePEF-palvelumme automatisoi hengityselinsairauksien diagnosoinnissa käytettävän PEF-seurannan. Potilas puhaltaa digitaaliseen mittariin ja tulokset siirtyvät älypuhelinsovellukseen. Nyt ei enää tarvitse käsitellä paperilomakkeita!