Etädiagnostiikan edelläkävijä

cropped-Logo1.png

eTPS™ ratkaisu tuo työterveyden asiantuntijat paikan päälle asiakkaan toimipisteisiin edullisesti ja joustavasti

eTPS™ on nykyaikainen tapa hoitaa työpaikkaselvitykset

Työterveyden asiantuntijoiden (työterveyslääkäri, työfysioterapeutti, työterveyspsykologi, työterveyshoitaja) liikuttaminen jokaiselle työpaikalle on kallista. eTPS mahdollistaa sen, että työpaikalle menee fyysisesti vain osa asiantuntijoista ja esimerkiksi työterveyslääkäri osallistuu selvitykseen etänä.

Työpaikkaselvitys on työterveyshuoltolain mukaista työnantajan vastuulla olevaa toimintaa, jonka työterveyshuollon ammattihenkilöt ja asiantuntijat toteuttavat yhteistyössä työnantajan kanssa. Työpaikkaselvityksellä tunnistetaan yhdessä työpaikan tarpeet työterveys-, työkyky- ja työturvallisuusasioissa. 

Työpaikkaselvitys tehdään aina toimintaa aloitettaessa, työn tai työolosuhteiden olennaisesti muuttuessa, työterveyshuoltoon kertyneen tiedon perusteella, toimintasuunnitelman mukaisin määräajoin 3-5 vuoden välein.

Hintavuutensa ja toiminnallisten haasteiden vuoksi työpaikkaselvitys jää liian usein vajavaiseksi. eTPS tuo tähän muutoksen. Edullisesti ja joustavasti!

73Healthin eTPS on helppo tapa hoitaa työpaikkaselvitys etäyhteydellä.

Tehokas ja ergonominen ratkaisu työterveyden ammattilaisille

eTPS tarjoaa viisi helppokäyttöistä, toimivalla tavalla integroitua mallia työpaikkaselvityksen hoitamiseen etänä. Etätyöpaikkaselvityksen tekemisessä tarvittavan kaksisuuntaisen kuva- ja puheyhteyden mahdollistavat laitteet on integroitu otsapantaan, valjaisiin, turvaliiviin, suojakypärään ja klipsikiinnikkeeseen.

eTPS käyttäen työpaikkaselvitys onnistuu kaikilla työpaikoilla toimistotyöstä kaivoksiin ja metallipajoista maatiloihin. Tuotteen eri mallit voidaan myös pukea työpaikan edustajan päälle erikoistyöolosuhteissa kuten linkkimastoissa tai viemäristössä, joihin työterveyden asiantuntijat eivät pääse.

Työterveyden etäasiantuntija kuulee kaiken mitä työpaikalla tapahtuvassa työpaikkaselvityksessä näkyy ja kuuluu ja voi osallistua keskusteluun vapaasti. eTPS ohjelmisto- ja laitteistoratkaisu on toteutettu siten, että kohteessa olevan henkilön kädet jäävät vapaaksi ja työturvallisuus on huomioitu.

Palvelumme mahdollistaa parhaan mahdollisen asiakas-, lääkäri- ja hoitajakokemuksen. Ei enää johtosykkyröitä, tärisevää puhelinta, vaikeasti seurattavaa puhetta ja kuvaa. Nyt työterveyden asiantuntija on oikeasti läsnä – vaikkakin etänä.

  • Ei asennettavia ohjelmistoja, ei ylläpidon päivityksiä
  • Langattomuus. Ei johtosykkyröitä, ei jatkojohtoja
  • Kädet vapaana, ergonominen
  • Kattavat laitteet. Kaikki tarvittava. Lääkäreiden määrittelemä paketti
  • Toimii kaikkialla Suomessa
  • Nopea ja tehokas eTPS etänä
  • Markkinoiden paras asiakaskokemus
  • Markkinoiden paras lääkäri & hoitajakokemus
  • Vähennetään matkustamiseen kulutettua aikaa, säästää aikaa ja rahaa
  • Pieni hiilijalanjälki, ekologinen ratkaisu

Microsoft Teams ja Skype

eTPS hyödyntää kaikkien tuntemia ja osaamia Microsoft Teams ja Microsoft Skype -sovelluksia. Voit vapaasti valita kumpaa näistä haluat käyttää. Et joudu asentamaan uusia ohjelmistoja, opettelemaan käyttöä tai ihmettelemään käyttöoikeuksia. Myös tietoturva on taattu, kun ohjelmistoratkaisu on jo olemassa osana terveydenhuollon yksikkönne omaa tietojärjestelmäratkaisua.

Mitään päällekkäisyyksiä ei ole ja työterveyden asiantuntijana käytät itsellesi jo ennestään tuttuja Teams/Skype -sovelluksia. eTPS etätyöpaikkaselvityksen käyttöönotto on todella helppoa.

Viisi mallia erilaisiin työpaikkaselvityskohteisiin

Otsapanta, johon saa kiinnitettyä kameran etänä tehtävää työpaikkaselvitystä varten.

eTPS™ otsapanta

Etänä työpaikkaselvityksessä olevan työterveyden asiantuntijan on helppo osallistua työpaikkaselvityksen tekemiseen, kun kamera seuraa pään liikkeitä. Samoin paikalla olevien henkilöiden on helppo keskustella etäasiantuntijan kanssa. Otsapanta on kätevä pukea ja sopii käytettäväksi myös päähineiden kanssa. Klipsimallinen, tyylikäs äänentoistolaite voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan vaatteissa.

eTPS™ valjaat

Vaatteiden päälle puettavat joustavat valjaat toimivat hyvin tilanteissa, joissa joudutaan kiipeämään tai tilat ovat ahtaat, likaiset tai muuten haastavat. Valjaat voidaan pukea myös työpaikan työntekijän päälle, jolloin työterveyden ammattilaiset pääsevät paikkoihin, joihin ei muuten olisi pääsyä esimerkiksi linkkimastot ja tuulimyllyt sekä paikat, joihin ei ole lupa viedä työpaikan ulkopuolisia henkilöitä kuten teollisuuden röntgenkuvaukset. Klipsimallinen, tyylikäs äänentoistolaite voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan vaatteissa.

Valjaat, joihin saa kiinnitettyä älypuhelimen ja kameran etänä tehtävää työpaikkaselvitystä varten.
Turvaliivi, johon saa kiinnitettyä älypuhelimen ja kameran etänä tehtävää työpaikkaselvitystä varten.

eTPS™ turvaliivi

Turvaliivin käyttäminen on pakollista monissa kohteissa. eTPS -turvaliivin  kanssa on kätevä käyttää klipsikiinnitystä, jonka kulmaa voidaan vapaasti säätää ylä- ja alasuunnassa. Työterveyden etäasiantuntija on luonnollisella tavalla osa keskusteluita. Klipsimallinen, tyylikäs äänentoistolaite voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan vaatteissa.

eTPS™ suojakypärä

Tehdassaleissa, rakennustyömailla ja teollisuusalueilla saattaa olla suojakypärän käyttöpakko. eTPS -suojakypärään on integroitu kamerakiinnike. Kamera on irrotettavissa ja kiinnitettävissä helposti. Kameran kulmaa voidaan vapaasti säätää ylä- ja alasuunnassa. Etänä työpaikkaselvityksessä olevan työterveyden asiantuntijan on helppo osallistua työpaikkaselvitykseen, kun kamera seuraa pään liikkeitä. Suojakypärässä on integroidut kuulosuojaimet, jotka voidaan tarvittaessa irrottaa. Klipsimallinen, tyylikäs äänentoistolaite voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan vaatteissa.

73Healthin eTPS on helppo tapa hoitaa työpaikkaselvitys etäyhteydellä.

eTPS™ klipsi

Työpaikoilla, joissa ei tarvita erityisiä suojavarusteita, on kätevä käyttää klipsillä toimivaa kamerakiinnitystä. Kamera voidaan kiinnittää käytännössä mihin tahansa vaatteeseen. Myös klipsimallinen, tyylikäs äänentoistolaite voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan vaatteissa.

Toimiva kokonaisuus työterveyden perusprosessiin!

73Healthin etps-palvelu sisältää kaiken tarvittavan työpaikkaselvitysten tekemiseen etänä.

Kattava kokonaistoimitus

Perustoimitukseen sisältyvät kaikki viisi edellä esitettyä eTPS ratkaisua erilaisiin työpaikkaselvityskohteisiin. Paketissa on älypuhelin, langaton äänentoistolaite, kiinnikkeet, valjaat, turvaliivi (vaihtoehtoiset koot XL, L, M, S) ja teollisuuden käyttämä säädettävä suojakypärä, jossa integroidut kuulosuojaimet sekä käyttöohjeet. Älypuhelimen ja äänentoistolaitteen jatkuva käyttölämpötila on -5 asteesta +20 asteeseen. Varusteet ja ohjelmistot toimitetaan asennettuina ja ovat heti käyttövalmiina. Puhelintukemme auttaa kaikissa kysymyksissä.

Perustoimituksemme on kustomoitavissa asiakkaan haluamalla tavalla asiakaskohtaiseksi paketiksi ja turvaliivi sekä kypärä on brändättävissä asiakkaan logolla. 

Varustepaketti on laadukas ja kestävä. Käytämme vain parhaita tuotemerkkejä kuten Hama, Jabra, Microsoft, MotorolaToimitus tapahtuu joko matkahuollon kautta tai asiantuntijamme paikalle tuomana. Varusteilla on vuoden takuu. Pyydä esittely!