Etädiagnostiikan edelläkävijä

cropped-Logo1.png

73Health tarjoaa toimivat ja helppokäyttöiset terveyden etädiagnostiikan palvelut

Etävastaanotto, PEF-seuranta ja työpaikkaselvitys helposti ja tehokkaasti huipputeknologiamme avulla

73Healthin etädiagnostiikan palvelut tuovat asiakkaan terveydentilan tutkimusmahdollisuudet lääkäreiden ulottuville etänä. 73Health tarjoaa kolme palvelua helpottamaan etädiagnoosien tekemistä, PEF-puhallusseurantoja sekä lakisääteisiä työpaikkaselvityksiä. eEVA™-palvelumme langattomat etädiagnostiikan laitteet on integroitu videoneuvotteluyhteyteen siten, että lääkäri ja asiakas näkevät reaaliajassa tulokset. Muut tarjoamamme hoivan etäpalvelut ovat työpaikkaselvitykset etänä mahdollistava eTPS™-palvelu ja automatisoidun PEF-seurannan mahdollistava ePEF™-palvelu. 

Lääkärit ja sairaanhoitajat ovat suunnitelleet palvelumme teknologia- ja tietoturva-ammattilaisten kanssa. Toimitamme kattavat, luotettavat ja langattomat laitteet ilman ohjelmistojen asennuksia, päivityksiä tai ongelmia palomuureista tai käyttöoikeuksista. Lähtökohtana kaikissa palveluissamme on, että ne ovat helppokäyttöisiä, luotettavia, joustavia, edullisia ja ekologisia. Alta löydät lisätietoa palveluistamme.

73Healthin kehittämä laitteisto etädiagnostiikkaan.

Etädiagnostiikka

Etädiagnostiikan eEVA™-palvelumme mahdollistaa etävastaanoton kattavammin kuin pelkkä videoneuvotteluyhteys. Laitteidemme avulla etälääkäri voi mitata verenpaineen, lämmön ja saturaation, kuunnella keuhkot ja sydämen sekä katsoa asiakkaan korviin, suuhun, nenään ja iholle.

Työpaikkaselvitys hoituu etänä helposti 73Healthin etps-palvelun avulla.

Työpaikkaselvitys etänä

Helppokäyttöinen eTPS™ -palvelu mahdollistaa työpaikkaselvityksen hoitamisen etänä kaikilla työpaikoilla toimistotyöstä kaivoksiin ja metallipajoista maatiloihin. Tarjoamme viisi helppokäyttöistä mallia työterveyden perusprosessin hoitamiseen etänä.

73Healthin PEF-mittari digitaaliseen PEF-seurantaan.

Digitaalinen PEF-mittaus

Täysin digitaalinen ePEF™-palvelumme automatisoi hengityselinsairauksien diagnosoinnissa käytettävän PEF-seurannan. Potilas puhaltaa digitaaliseen mittariin ja tulokset siirtyvät suoraan älypuhelinsovellukseen. Nyt ei enää tarvitse käsitellä paperilomakkeita!

Muutamme rakenteita ja maailmaa

Emme ole myymässä ainoastaan tekniikkaa vaan kumppanuutta uudenaikaisiin terveydenhuollon ratkaisuihin. Ratkaisumme yhdistävät ainutlaatuisella tavalla asiakaslähtöisen palvelun ja lääketieteellisen osaamisen.  Toimintamme perustana on vastata mahdollisimman hyvin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja loppuasiakkaiden tarpeisiin. Kysymme: Miksi kaikissa terveydenhuollon yksiköissä ja työnantajayrityksissä ei voisi olla etädiagnostiikka käytössä? Miksi kuluttajilla ei voisi olla muutamia euroja kuukaudessa maksava etädiagnostiikan laitteisto kotonaan? Me olemme etädiagnostiikan edelläkävijä – tuomme etädiagnostiikan jokaisen kuluttajan kotisohvalle.

Käytämme huipputeknologiaa

Ratkaisumme on teknisesti ylivertainen. Yhdistämme uniikilla tavalla lääketieteellistä osaamista langattomaan laitteisto-osaamiseen, informaatio- ja kommunikaatioteknologiaan ja palvelumuotoiluun. Olemme uteliaita tekemään asioita toisin: innovoimaan ja kokeilemaan löytääksemme uusia, entistäkin toimivampia, luotettavampia ja helppokäyttöisempiä ratkaisuja. Lääketieteen asiantuntijat ovat suunnitelleet palvelumme yhdessä teknologia- ja tietoturva-ammattilaisten kanssa. 

Meillä on osaava ja innovatiivinen henkilöstö

Erottuminen kilpailijoista on menestyksekkään liiketoiminnan avaintekijä. Me erotumme – ja tämän mahdollistaa osaava henkilöstömme. Meillä on innovatiivinen ja kova porukka, joka pystyy huippusuorituksiin. Ja haluaa muuttaa maailmaa. Meille raha ei ole pääasia. Yhdessä sovitut periaatteemme toteutuvat päivittäin työssämme. Työskentelyssämme korostuvat henkilökohtainen vapaus ja vastuu. Erilaisista rooleistamme huolimatta kohtaamme toisemme ihmisinä ja vertaisina, emme pomoina ja alaisina. Ylläpidämme aktiivista ja avointa vuoropuhelua ja panostamme asioihin, jotka edistävät hyvinvointia pitkällä aikavälillä.

Toimimme vastuullisesti ja kestävästi

Teemme kannattavaa liiketoimintaa vastuullisesti ja eettisesti toimien – muistaen myös ekologiset lähtökohdat. Etädiagnostiikan hiilijalanjälki on pienen pieni. Etäasioinnin vaikutus liikenteen päästöihin näkyy suoraan siinä, että se vähentää matkustettavien kilometrien kokonaismäärää ja pienentää ruuhkahuippuja. Suomen terveydenhuollossa on 43 miljoonaa vuosittaista käyntiä! Entäpä jos 10% näistä hoidettaisiin etädiagnostiikan avulla? Siinä säästettäisiin hurjasti luontoa, aikaa ja rahaa.

Kehittämme hyvän hoidon toimintaympäristöä kokonaisuutena

Pandemiasta seurasi maailmanlaajuinen katalyytti digimuutokselle terveyspalveluiden osalta. Myös kuluttajien palveluodotukset ja ostotottumukset ovat muuttuneet ja muuttuvat merkittävästi. Kuluttajat haluavat tulevaisuudessa palvelua suoraan koteihinsa. Vielä on kuitenkin paljon matkaa siihen, että käytössä olisivat aidosti joustavat, toimivat ja tehokkaat järjestelmät. Monenlaiset riippuvuudet ja satunnaistekijät mutkistavat teknologioiden hyödyntämistä: ammattihenkilön osaaminen, potilaan ominaisuudet, vuorovaikutushaasteet tai monista sidosryhmistä koostuvat palvelujärjestelmät. Samalla nämä ovat suuria mahdollisuuksia ketterälle toimijalle, joka ymmärtää asiaan liittyvät lääketieteelliset ja teknologiset näkökulmat.

Me 73Healthillä yhdistämme etähoidon tekniset ratkaisut SAAS-palveluksi ja tarjoamme etävastaanoton, etädiagnostiikan ja autodiagnosoivan seurannan tekniset ratkaisut ja näihin liittyvät lisäpalvelut kuten koulutuksen ja loppuasiakkaiden teknisen tuen. Emme korvaa, vaan täydennämme ja mahdollistamme.

Terveydenhuollon etäpalveluista sanottua