Etädiagnostiikan edelläkävijä

cropped-Logo1.png

Työpaikkaselvitys etänä on nykyaikainen ja helppo tapa hoitaa työterveyden perusprosessi

Palvelumme eTPS™ tuo työterveyden asiantuntijat työpaikkaselvityksiin etäyhteydellä

73Healthin kehittämä helppokäyttöinen eTPS™ eli työpaikkaselvitys etänä mahdollistaa työpaikkaselvityksen hoitamisen etänä kaikilla työpaikoilla toimistotyöstä kaivoksiin ja metallipajoista maatiloihin. Ei enää johtosykkyröitä, tärisevää puhelinta tai vaikeasti seurattavaa puhetta ja kuvaa! 

Työpaikkaselvitys on työterveyshuoltolain mukaista työnantajan vastuulla olevaa toimintaa, jonka työterveyshuollon ammattihenkilöt ja asiantuntijat toteuttavat yhteistyössä työnantajan kanssa. Työpaikkaselvityksellä tunnistetaan yhdessä työpaikan tarpeet työterveys-, työkyky- ja työturvallisuusasioissa. Selvitys tehdään aina toimintaa aloitettaessa, työn tai työolosuhteiden olennaisesti muuttuessa, työterveyshuoltoon kertyneen tiedon perusteella, toimintasuunnitelman mukaisin määräajoin 3–5 vuoden välein. Lisätietoa työpaikkaselvityksistä Työterveyslaitoksen sivuilta.

Työterveyden asiantuntijoiden (työterveyslääkäri, työfysioterapeutti, työterveyspsykologi, työterveyshoitaja) liikuttaminen jokaiselle työpaikalle on kallista ja aikaavievää. Hintavuutensa ja toiminnallisten haasteiden vuoksi työpaikkaselvitys jää liian usein vajavaiseksi. Palvelumme eTPS tuo tähän muutoksen: ratkaisumme mahdollistaa sen, että työpaikalle menee fyysisesti vain osa asiantuntijoista ja esimerkiksi työterveyslääkäri osallistuu työpaikkaselvitykseen etänä.

73Healthin eTPS on helppo tapa hoitaa työpaikkaselvitys etäyhteydellä.

Tehokas ja ergonominen ratkaisu työterveyshuollon ammattilaisille

73Healthin palvelu eTPS™ tarjoaa viisi helppokäyttöistä, toimivalla tavalla integroitua mallia, joilla voidaan hoitaa työpaikkaselvitys etänä helposti ja tehokkaasti. Etätyöpaikkaselvityksen tekemisessä tarvittavan kaksisuuntaisen kuva- ja puheyhteyden mahdollistavat laitteet on integroitu otsapantaan, valjaisiin, turvaliiviin, suojakypärään ja klipsikiinnikkeeseen. Jäljempänä tällä sivulla esittelemme tarkemmin kunkin näistä vaihtoehdoista. 

eTPS™ -palvelua käyttäen työpaikkaselvitys onnistuu kaikilla työpaikoilla toimistotyöstä kaivoksiin ja metallipajoista maatiloihin. Tuotteen eri mallit voidaan myös pukea työpaikan edustajan päälle erikoistyöolosuhteissa kuten linkkimastoissa tai viemäristössä, joihin työterveyden asiantuntijat eivät pääse. Ohjelmisto- ja laitteistoratkaisu on toteutettu siten, että kohteessa olevan henkilön kädet jäävät vapaaksi ja työturvallisuus on huomioitu. 

Etäyhteyden päässä oleva työterveyden asiantuntija kuulee ja näkee kaiken mitä työpaikalla tapahtuvassa työpaikkaselvityksessä tapahtuu ja voi osallistua keskusteluun. eTPS ™ hyödyntää kaikkien tuntemia ja osaamia Microsoft Teamsia ja Skypeä. Voit vapaasti valita kumpaa haluat käyttää. Et siis joudu asentamaan uusia ohjelmistoja, opettelemaan käyttöä tai hakemaan käyttöoikeuksia. Myös tietoturva on taattu, kun ohjelmisto on jo olemassa osana yksikkönne omaa tietojärjestelmäratkaisua. 

Kokonaisratkaisumme avulla työterveyden asiantuntija on oikeasti läsnä – vaikkakin etänä. Palvelumme on edelläkävijä muun muassa seuraavista syistä: 

 • Lääkäreiden määrittelemä paketti sisältää kattavat laitteet ja kaiken tarvittavan. 
 • Mahdollistaa työpaikkaselvitykset etänä helposti ja tehokkaasti. 
 • Ei asennettavia ohjelmistoja, ei ylläpidon päivityksiä. 
 • Toimii langattomasti. Ei johtosykkyröitä, ei jatkojohtoja. 
 • Hyödyntää kaikkien tuntemia ja osaamia Microsoft Teamsia ja Skypeä.
 • Jättää kädet vapaiksi ja on ergonominen. 
 • Toimii kaikkialla Suomessa. 
 • Markkinoiden paras asiakaskokemus. 
 • Markkinoiden paras lääkäri- ja hoitajakokemus. 
 • Vähentää matkustamiseen kulutettua aikaa, säästää aikaa ja rahaa.
 • Pieni hiilijalanjälki eli ratkaisu on myös ekologinen. 

eTPS™ -paketissamme on viisi vaihtoehtoa erilaisiin kohteisiin

Toimittamassamme eTPS-paketissa on mukana kaikki tarvittava työpaikkaselvityksen toteuttamiseen etänä: älypuhelin, langaton äänentoistolaite, kiinnikkeet, valjaat, turvaliivi ja teollisuuden käyttämä säädettävä suojakypärä sekä käyttöohjeet. Peruspakettimme on kustomoitavissa asiakkaan haluamalla tavalla, ja turvaliivi sekä kypärä on brändättävissä asiakkaan logolla. 

Varustepakettimme on laadukas ja kestävä. Käytämme vain parhaita tuotemerkkejä kuten Hama, Jabra, Microsoft ja Motorola. Älypuhelimen ja äänentoistolaitteen jatkuva käyttölämpötila on -5 asteesta +20 asteeseen. Varusteet ja ohjelmistot toimitetaan asennettuina ja käyttövalmiina joko matkahuollon kautta tai asiantuntijamme paikalle tuomana. Varusteilla on vuoden takuu. Puhelintukemme auttaa kaikissa kysymyksissä. 

Otsapanta, johon saa kiinnitettyä kameran etänä tehtävää työpaikkaselvitystä varten.

Otsapanta

Etänä työpaikkaselvityksessä olevan työterveyden asiantuntijan on helppo osallistua työpaikkaselvityksen tekemiseen, kun kamera seuraa pään liikkeitä. Samoin paikalla olevien henkilöiden on helppo keskustella etäasiantuntijan kanssa. Otsapanta on kätevä pukea ja sopii käytettäväksi myös päähineiden kanssa. Klipsimallinen äänentoistolaite voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan vaatteissa. 

Valjaat, joihin saa kiinnitettyä älypuhelimen ja kameran etänä tehtävää työpaikkaselvitystä varten.

Valjaat

Vaatteiden päälle puettavat joustavat valjaat toimivat hyvin tilanteissa, joissa joudutaan kiipeämään tai tilat ovat ahtaat, likaiset tai muuten haastavat. Valjaat voidaan pukea myös työpaikan työntekijän päälle, jolloin työterveyden ammattilaiset pääsevät paikkoihin, joihin ei muuten olisi pääsyä, esimerkiksi linkkimastot ja tuulimyllyt sekä paikat, joihin ei ole lupa viedä työpaikan ulkopuolisia henkilöitä, kuten teollisuuden röntgenkuvaukset. Klipsimallinen äänentoistolaite voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan vaatteissa. 

Turvaliivi, johon saa kiinnitettyä älypuhelimen ja kameran etänä tehtävää työpaikkaselvitystä varten.

Turvaliivi

Turvaliivin käyttäminen on pakollista monissa kohteissa. eTPS-turvaliivin kanssa on kätevä käyttää klipsikiinnitystä, jonka kulmaa voidaan vapaasti säätää ylä- ja alasuunnassa. Työterveyden etäasiantuntija on luonnollisella tavalla osa keskusteluita. Klipsimallinen äänentoistolaite voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan vaatteissa. Turvaliivistä on saatavilla koot S, M, L ja XL. 

73Healthin eTPS on helppo tapa hoitaa työpaikkaselvitys etäyhteydellä.

Suojakypärä

Tehdassaleissa, rakennustyömailla ja teollisuusalueilla saattaa olla suojakypärän käyttöpakko. Suojakypäräämme on integroitu kamerakiinnike, ja kamera on irrotettavissa ja kiinnitettävissä helposti. Kameran kulmaa voidaan vapaasti säätää ylä- ja alasuunnassa. Etänä työpaikkaselvityksessä olevan työterveyden asiantuntijan on helppo osallistua työpaikkaselvitykseen, kun kamera seuraa pään liikkeitä. Suojakypärässä on integroidut kuulosuojaimet, jotka voidaan tarvittaessa irrottaa. Klipsimallinen äänentoistolaite voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan vaatteissa. 

Klipsi, johon saa kiinnitettyä älypuhelimen ja kameran etänä tehtävää työpaikkaselvitystä varten.

Klipsi

Työpaikoilla, joissa ei tarvita erityisiä suojavarusteita, on kätevä käyttää klipsillä toimivaa kamerakiinnitystä. Kamera voidaan kiinnittää käytännössä mihin tahansa vaatteeseen. Myös klipsimallinen äänentoistolaite voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan vaatteissa. 

Toimiva kokonaisuus työpaikkaselvitysten hoitamiseen etänä

73Healthin etps-palvelu sisältää kaiken tarvittavan työpaikkaselvitysten tekemiseen etänä.