Etädiagnostiikan edelläkävijä

SAAS- palveluna toimivalla 73Health etäteknologialla oikeat diagnoosit laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti​

Meillä on missio!

Lääkäripula ja saavutettavuus ovat kaksi suurta yhteiskunnallista haastetta. Suomessa on lääkäreitä väestöä kohden laskien enemmän kuin koskaan ennen, mutta monilla sektoreilla vallitsee lääkäripula. Ongelma ei rajoitu vain syrjäseutuihin, vaan on myös sairaala- ja terveyskeskuskohtaista: jonnekin ei millään saada rekrytoitua tarpeeksi lääkäreitä. Terveyskeskusten lääkärivaje kasvaa. Myös yksityiset lääkärikeskukset kärsivät lääkäripulasta. Lääkäriliiton mukaan lääkäripula ei ratkea lääkärien koulutusmääriä lisäämällä eikä palkkoja nostamalla.

Euroopassa on käynnissä voimakas sosiaali- ja terveysalan rakennemuutos. Suomessa ja Euroopassa on suuri tarve tuottaa palveluita entistä tehokkaammin. Tyypillinen terveyspalveluiden tuotantotapa on edelleenkin se, että palvelu tuotetaan jossain fyysisessä palveluyksikössä, jossa kansalaiset asioivat. Suomessa on realismia odottaa, että paikallisia palveluita vähennetään ja keskitetään edelleenkin, jolloin välimatkat palveluyksiköihin kasvavat entisestään.

Haluamme yrityksenä olla ratkaisemassa näitä haasteita yhteistyössä asiakkaiden, potilaiden, terveydenhuollon ammattilaisten ja alojensa johtavien toimijoiden kanssa.

Yrityksemme on vuonna 2022 perustettu suomalainen teknologiayritys. Toimimme koko Suomen alueella. Teemme asiakasyrityksen tarpeiden pohjalta yhteisen toimintamallin, joka perustuu henkilökohtaiseen palveluun. Meiltä saat nimetyn yhteyshenkilön, joka hoitaa yrityksenne palvelua ratkaisulähtöisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Teemu Nikkanen, toimitusjohtaja  

 

Olemme vastuullinen työnantaja

Teemme kannattavaa liiketoimintaa vastuullisesti ja eettisesti toimien – muistaen myös ekologiset lähtökohdat. Yhdessä sovitut periaatteemme toteutuvat päivittäin työssämme. Työskentelyssämme korostuvat henkilökohtainen vapaus ja vastuu. Erilaisista rooleistamme huolimatta kohtaamme toisemme ihmisinä ja vertaisina, emme pomoina ja alaisina. Ylläpidämme aktiivista ja avointa vuoropuhelua ja panostamme asioihin, jotka edistävät hyvinvointia pitkällä aikavälillä.

Meillä käytetään huipputeknologiaa

Ratkaisumme on teknisesti ylivertainen. Kyse ei ole pelkästään laitteista ja ohjelmistoista ja niitä yhdistävistä teknologioista, vaan tulevaisuudentutkimuksesta ja poikkitieteellisestä otteesta. Yhdistämme uniikilla tavalla lääketieteellistä osaamista langattomaan laitteisto-osaamiseen, informaatio- ja kommunikaatioteknologiaan ja palvelumuotoiluun. Olemme uteliaita tekemään asioita toisin: innovoimaan ja kokeilemaan löytääksemme uusia, entistäkin toimivampia ja yksinkertaistetumpia ratkaisuja.

Meillä on maailman paras henkilöstö

Erottuminen kilpailijoista on menestyksekkään liiketoiminnan avaintekijä. Me erotumme – ja tämän mahdollistaa osaava henkilöstömme. Henkilöstömme jäsenet ovat yhdessä tehneet useita poikkeuksellisen hienoja teknologisia innovaatioita, jotka mahdollistavat langattoman etädiagnosoinnin mistä tahansa. Meillä on innovatiivinen ja kova porukka, joka pystyy huippusuorituksiin. Ja haluaa muuttaa maailmaa. Meille raha ei ole pääasia.

Meillä on missio

Yhtiömme tarina on alkanut lääkäristä, joka halusi kuulla asiakkaan sydänäänet etävastaanotolla. Lähes kymmenen vuotta myöhemmin tämä on nyt mahdollista – ja matka jatkuu. Miksi kaikissa terveydenhuollon yksiköissä ja työnantajayrityksissä ei voisi olla etädiagnostiikka käytössä? Miksi sadoilla tuhansilla kuluttajilla ei voisi olla muutamia euroja kuukaudessa maksava etädiagnostiikan laitteisto kotonaan? Me olemme etädiagnostiikan edelläkävijä - tuomme etädiagnostiikan jokaisen kuluttajan kotisohvalle.

Tule meille töihin!

Oletko sinä hyvä tyyppi, jonka intohimona on rakentaa parempaa digitaalista maailmaa? Haluamme kuulla sinusta!

Meillä on jatkuvasti tarjolla uusia työmahdollisuuksia laitteisto- ja ohjelmistokehityksen ammattilaisille – olisitko se kenties sinä?

Suomessa on 2,6 miljoonaa kotitaloutta, joista yli 500 000 kotiin tullaan jo ensimmäisessä vaiheessa hankkimaan etädiagnostiikka. Siinä riittää työtä ja mielenkiintoisia haasteita! Meillä pääset osaksi hyvää porukkaa, joka osaa pitää myös hauskaa!

Nuorissa on tulevaisuus

Haluamme olla omalta pieneltä osaltamme tukemassa lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia. Terveelliset elämäntavat pidentävät elämää ja lisäävät terveitä vuosia. Osallistava liikunta parantaa yleiskuntoa, tukee kasvua ja kehitystä, edistää omaehtoista toimintaa, kommunikaatiotaitoja ja sosiaalisten oppimiskokemusten saamista. Yhtenä tukikohteenamme sponsoroimme Ylöjärven Ilvestä.

    wpChatIcon
    wpChatIcon