Etädiagnostiikan edelläkävijä

cropped-Logo1.png

73Health on etädiagnostiikan edelläkävijä

Kehitämme helppokäyttöisiä ja luotettavia SAAS-palveluita terveyden etädiagnostiikkaan

Meillä on missio: 73Health tuo etädiagnostiikan terveydenhuoltoon, työpaikoille ja kotisohville! Lääkäripula ja saavutettavuus ovat kaksi suurta yhteiskunnallista haastetta. Suomessa on lääkäreitä väestöä kohden laskien enemmän kuin koskaan ennen, mutta monilla sektoreilla vallitsee lääkäripula. Ongelma ei rajoitu vain syrjäseutuihin, vaan on myös sairaala- ja terveyskeskuskohtaista: jonnekin ei millään saada rekrytoitua tarpeeksi lääkäreitä. Terveyskeskusten lääkärivaje kasvaa. Myös yksityiset lääkärikeskukset kärsivät lääkäripulasta. Lääkäriliiton mukaan lääkäripula ei ratkea koulutusmääriä lisäämällä eikä palkkoja nostamalla.

Euroopassa on käynnissä voimakas sosiaali- ja terveysalan rakennemuutos. Suomessa ja Euroopassa on suuri tarve tuottaa palveluita entistä tehokkaammin. Tyypillinen terveyspalveluiden tuotantotapa on edelleen se, että palvelu tuotetaan jossain fyysisessä palveluyksikössä, jossa kansalaiset asioivat. Suomessa on realismia odottaa, että paikallisia palveluita vähennetään ja keskitetään edelleenkin, jolloin välimatkat palveluyksiköihin kasvavat entisestään.

Haluamme yrityksenä olla ratkaisemassa näitä haasteita yhteistyössä asiakkaiden, potilaiden, terveydenhuollon ammattilaisten ja alojensa johtavien toimijoiden kanssa. SAAS-palvelumme mahdollistaa etähoidon aivan eri tasolla kuin pelkkä videoneuvotteluyhteys tai muut ratkaisut. Olemme etädiagnostiikassa ison murroksen kynnyksellä. Rakenteiden muuttaminen on inspiroivaa!

73Health Oy:n toimitusjohtaja Teemu Nikkanen.

Teemu Nikkanen, toimitusjohtaja  

Tarinamme on alkanut lääkärin aidosta tarpeesta

73Health Oy on vuonna 2022 perustettu suomalainen teknologiayritys. Olemme eturintamassa rakentamassa toimivia ja helppokäyttöisiä tietoteknisiä ja laitteistoratkaisuja terveyden etädiagnostiikan hoitamiseen. Toimimme koko Suomen alueella. Edistämme lääkärikeskusten ja muiden terveydenhuollon yksiköiden liiketoimintaa tarjoamalla toimivat ja tehokkaat etädiagnostiikkapalvelut SAAS-palveluna. Huipputeknologiaa hyödyntävä ratkaisumme yhdistää ainutlaatuisella tavalla asiakaslähtöisen palvelun ja lääketieteellisen osaamisen. Mahdollistamme myös etädiagnosointiin keskittyvät lääkäripalvelut verkon yli suoraan työpaikoille ja koteihin. 

Tarinamme on alkanut lääkäristä, joka halusi kuulla asiakkaan sydänäänet etävastaanotolla. Nyt, lähes kymmenen vuotta myöhemmin se on mahdollista – ja matka jatkuu. Etädiagnostiikan palvelumme ovat suunnitelleet lääkärit ja sairaanhoitajat yhdessä teknologia- ja tietoturva-ammattilaisten kanssa. Kilpailukykymme perustuukin yli 20 vuoden aikana kertyneeseen asiakastoimialatuntemukseen ja teknologiaosaamiseen. Yhtiön toimintaa on suunniteltu ja rakennettu vuosien ajan. Taustaselvityksissä, tutkimuksessa ja kehittämisessä on kulunut aikaa, koska on haluttu päästä teknologisesti erittäin kehittyneeseen langattomaan, helppokäyttöiseen ja edulliseen ratkaisuun, joka lisäksi antaa lääketieteellisesti oikeat tulokset. Iteraatiokierroksia on ollut satoja. Vuosien työ on tuottanut tulosta; olemme etädiagnostiikan edelläkävijä.

Käytämme huipputeknologiaa

Ratkaisumme on teknisesti ylivertainen. Kyse ei ole pelkästään laitteista ja ohjelmistoista ja niitä yhdistävistä teknologioista, vaan tulevaisuudentutkimuksesta ja poikkitieteellisestä otteesta. Yhdistämme uniikilla tavalla lääketieteellistä osaamista langattomaan laitteisto-osaamiseen, informaatio- ja kommunikaatioteknologiaan ja palvelumuotoiluun. Olemme uteliaita tekemään asioita toisin: innovoimaan ja kokeilemaan löytääksemme uusia, entistäkin toimivampia, luotettavampia ja helppokäyttöisempiä ratkaisuja.

Meillä on osaava ja innovatiivinen henkilöstö

Erottuminen kilpailijoista on menestyksekkään liiketoiminnan avaintekijä. Me erotumme – ja tämän mahdollistaa osaava henkilöstömme. Meillä on innovatiivinen ja kova porukka, joka pystyy huippusuorituksiin. Ja haluaa muuttaa maailmaa. Meille raha ei ole pääasia. Yhdessä sovitut periaatteemme toteutuvat päivittäin työssämme. Työskentelyssämme korostuvat henkilökohtainen vapaus ja vastuu. Erilaisista rooleistamme huolimatta kohtaamme toisemme ihmisinä ja vertaisina, emme pomoina ja alaisina. Ylläpidämme aktiivista ja avointa vuoropuhelua ja panostamme asioihin, jotka edistävät hyvinvointia pitkällä aikavälillä.

Muutamme rakenteita ja maailmaa

Emme ole myymässä ainoastaan tekniikkaa vaan kumppanuutta uudenaikaisiin terveydenhuollon ratkaisuihin. Toimintamme perustana on vastata mahdollisimman hyvin tarpeeseen. Korkean innovaatioasteen palvelut tuotteistetaan kunkin kohderyhmän tarpeisiin. Kysemme: Miksi kaikissa terveydenhuollon yksiköissä ja työnantajayrityksissä ei voisi olla etädiagnostiikka käytössä? Miksi kuluttajilla ei voisi olla muutamia euroja kuukaudessa maksava etädiagnostiikan laitteisto kotonaan? Me olemme etädiagnostiikan edelläkävijä – tuomme etädiagnostiikan jokaisen kuluttajan kotisohvalle.

Toimimme vastuullisesti ja kestävästi

Teemme kannattavaa liiketoimintaa vastuullisesti ja eettisesti toimien – muistaen myös ekologiset lähtökohdat. Etädiagnostiikan hiilijalanjälki on pienen pieni. Etäasioinnin vaikutus liikenteen päästöihin näkyy suoraan siinä, että se vähentää matkustettavien kilometrien kokonaismäärää ja pienentää ruuhkahuippuja. Suomen terveydenhuollossa on 43 miljoonaa vuosittaista käyntiä! Entäpä jos 10% näistä hoidettaisiin etädiagnostiikan avulla? Siinä säästettäisiin hurjasti luontoa, aikaa ja rahaa.

Tule meille töihin!

Oletko sinä hyvä tyyppi, jonka intohimona on rakentaa parempaa digitaalista maailmaa? Haluamme kuulla sinusta! Meillä on jatkuvasti tarjolla uusia työmahdollisuuksia laitteisto- ja ohjelmistokehityksen ammattilaisille. Olisitko sinä seuraava osaaja joukkoomme?

Suomessa on 2,6 miljoonaa kotitaloutta, joista yli 500 000 kotiin tullaan jo ensimmäisessä vaiheessa hankkimaan etädiagnostiikka. Siinä riittää työtä ja mielenkiintoisia haasteita. Meillä pääset porukkaan, joka osaa pitää myös hauskaa!

Ylöjärven Ilves -seuran nuoria jalkapallon pelaajia.

Tuemme lasten ja nuorten harrastustoimintaa

Nuorissa on tulevaisuus! Haluamme olla mukana tukemassa lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia, sillä terveelliset elämäntavat pidentävät elämää ja lisäävät terveitä vuosia. Osallistava liikunta parantaa yleiskuntoa, tukee kasvua ja kehitystä, edistää omaehtoista toimintaa, kommunikaatiotaitoja ja sosiaalisten oppimiskokemusten saamista.

73Health sponsoroi yhtenä tukikohteena Ylöjärven Ilvestä.